Praktische zaken

 

De Vereniging van Eigenaren (VvE) Het Brekkense Wiel heeft een dagelijks bestuur van woning- en ligplaatseigenaren dat officieel verkozen is tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV).

Bij de uitvoering van het beheer van het park wordt de VvE ondersteund door Exclusief Vastgoedbeheer (EVB).

 

Hoe zijn de taken verdeeld?

 

VvE: www.hetbrekkensewiel.nl met alle algemene en praktische informatie (zoals deze vragenlijst). Denk aan afval, reglementen, statuten, plattegronden en dergelijke. U heeft geen inlog meer nodig voor deze site omdat alle informatie die niet openbaar mag zijn is verplaatst naar de site van EVB. 

Voor al uw vragen of meldingen die niet gaan over onderhoud of administratie benadert u het dagelijks bestuur. Bij voorkeur via e-mail info@hetbrekkensewiel.nl.

 

 

Huishoudelijk Reglement (HHR): Uiteraard is er ook in deze vereniging een HHR, te vinden op de website:

 www.hetbrekkensewiel.nl / Woonwijk Het Brekkense Wiel / Informatie.

Het HHR bestaat uit 2 onderdelen: HHR van de Vereniging Het Brekkense Wiel en een HHR voor elke fase (5 fasen en deze zijn identiek). In opdracht van het bestuur is EVB momenteel de HHR aan het actualiseren. Over eventuele wijziging wordt gestemd in de ALV.

 

EVB: www.exclusiefvastgoedbeheer.nl met ons eigen, besloten VvE portal waar u alle relevante informatie kan vinden zoals vergaderverslagen, nieuwsbrieven en bestuurszaken.

U ontvangt van EVB de inloggegevens voor dit portal. https://exclusiefvastgoedbeheer.nl/inloggen/ en kies het Inlogportaal Twinq.

 

U meldt bij EVB e-mail onderhoud@exclusiefvastgoedbeheer.nl bijvoorbeeld overlast van takken of bomen, afval in het water, defecten aan verlichting, beschadigingen aan het wegdek en andere zaken die te maken hebben met de infrastructuur van het park.

U meldt bij EVB e-mail info@exclusiefvastgoedbeheer.nl bijvoorbeeld als uw factuur of afschrijving niet klopt, als u vragen heeft over de verzekering en de meterstanden.

 

Hart van LemmerBelangrijke Contacten - Hart van Lemmer voor huisarts-tandarts-apotheek--dierenarts-ziekenhuis-storingsdienst gas,stroom en water

 

Webmaster:

webmaster@hetbrekkensewiel.nl

voor al uw vragen over de website.

 

  • IMG_1264.JPG
  • IMG_1687.JPG
  • IMG_0117.JPG
  • IMG_0858.JPG
PA280192.jpg